O a uiga o le Heavy Duty Agv?

I le tulaga tau alamanuia faʻaonaponei, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o le saienisi ma tekinolosi ma le atinaʻeina o tekinolosi faʻainisinia,AGV (Ta'avale Ta'ita'i Otometi)ua avea ma fesoasoani taua mo le faʻaleleia atili o le gaosiga. I le avea ai o se taʻitaʻi i le fanua o le AGV, o loʻo faʻaauau pea ona tosina atu le mafaufau o le tele o tagata faʻaoga ma le faʻatinoga lelei ma uiga tulaga ese.

O le mamafa o le AGV o loʻo tuʻuina atu le poto ma taumafaiga faʻamalosi a tagata mamanu i le fausaga faʻainisinia. E ala i le faʻaogaina o tekinolosi faʻapitoa ma mamanu mama, o lenei loli e ausia ai uiga o le laʻititi ma le mama aʻo tausia le malosi faʻavae. e le tele naua avanoa ma e mafai ona faigofie ona felafolafoaʻi i le va o laina gaosiga pisi e faʻateleina ai le faʻaogaina o avanoa. I le taimi lava e tasi, o le fausaga o le mamafa-tiute AGV e malosi ma umi, umi, ma e mafai ona faʻaalia le lelei tele o galuega i le tele o galuega. siosiomaga.

O a uiga o le Tiute Mamafa Agv (2)

O le atamai o se vaega tele o le mamafa-tiute AGV.Ua faʻapipiʻiina i luga o faiga faʻatautaia ma masini, lea e mafai ona iloa saʻo le siosiomaga o loʻo siomia ai ma le nofoaga o mea, ma tali vave. folauga, faʻalavelave faʻalavelave, ma le faʻatulagaina o auala, faʻaleleia atili le lelei o galuega ma le saogalemu. Pe o le faʻaaogaina o uta i totonu o le faleteuoloa poʻo le felauaiga o mea i luga o le laina gaosiga, e mafai e le mamafa o le AGV ona tuʻuina atu i tagata faʻaoga le sili atu ona faigofie ma lelei auaunaga.

O a Uiga o Tiute Mamafa Agv (1)

I le faaopoopo atu i le atamai, o le mamafa o le AGV o loʻo i ai foi le tele o isi uiga e faʻaalia ai i totonu o oloa tutusa. manaʻomia i faʻataʻitaʻiga eseese. Lona lua, o lona faʻaogaina o le malosi e lelei ma faʻatuatuaina, faʻatasi ai ma se taimi faigaluega umi ma se taimi puʻupuʻu, lea e mafai ona fetaui ma manaʻoga o le 24-itula faʻaauau galuega. malosi fa'alautele, ma fa'aopoopo galuega e mafai ona fa'aopoopo pe a mana'omia e fa'afetaui ai suiga i le lumana'i i mana'oga o galuega.

I se aotelega, o le mamafa o le AGV ua avea ma se fesoasoani taua i le tulaga tau alamanuia ma ona uiga faʻapitoa, mama, atamai ma lelei. fanua fa'atasi ma fa'amoemoega fofo taulima.


Taimi meli: Aukuso-24-2023

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou