Le 24th Festival – Minor Vevela

Slight Heat o le sefulutasi lea o le la o le luasefulufa o le la, o le faaiuga o le masina o Wu ma le amataga o le Wei masina i le kalena Ganzhi. O le la e oʻo i le 105 tikeri o le ecliptic longitude, lea e tupu ia Iulai 6-8 o le kalena Gregorian i tausaga taʻitasi. "Avevela Fa'alelagi" o lona uiga o le vevela, ma le vevela Laititi e vevela teisi, e le vevela tele. E ui lava e le o se vaitau vevela tele o le tausaga le Slight Heat, ae soso'o ai ma le vevela o le la o le tausaga, le Great Heat. E iai le upu a tagata e faapea, “O le vevela itiiti ma le vevela tele e vevela ma susū”. O le tele o vaega o Saina e ulufale atu i le vaitau ma le tele o faititili mai le Slight Heat.

E amata ona ulufale le Slight Heat i aso o ta'ifau, o le mea lea e ta'ua o le "vevela i aso e tolu o taifau", lea e masani ona tupu i le va o le Slight Heat ma le End of Heat, ma o vaitau sili ona vevela, susu ma muggy o le tausaga. O le tau o timuga o le uiga autu lea o le tau o Saina. I le taumafanafana, e afaina i le mafanafana ma le susu o le ea mai le sami, o le tele o vaega o Saina e vevela, susu ma timuga. E ui ina malosi le la, e maualuga le vevela, e maualuga le susu ma e tele timuga i le vaitau o le Lesser Heat, mo fualaʻau, o le i ai o le timu ma le vevela e aoga mo lo latou tuputupu aʻe.

1

O faaupuga o le la, tau ma le tau o le aso Lesser Heat e vavalalata ma le laki o le tausaga. I aso anamua, o se tausamiga o taulaga taua ma o se taimi taua e faʻamalosia ai le au faifaatoʻaga e sauniuni mo faʻatoʻaga. Na faasolosolo malie ona tupu ma avea ma tu masani a tagata na tuufaasolo mai i augatupulaga.

Na aoteleina e tagata anamua le tulaga masani o le fale, femalagaaiga ma galuega i taimi taitasi o le la. E le mafai ona ola tagata e aunoa ma le lagi ma le lalolagi. O gaioiga galue a le tino o le tagata, e pei o totoga totonu e lima, vae, ponaivi, maso, paʻu ma aano, meridian ma acupoints, e aafia uma i suiga i le la. E na o le le solia o le taimi o le lagi ma mulimuli i le ala e mafai ai ona tatou mautinoa le manuia.

O tu ma aga masani a tagata Lesser Heat e tu'ufa'atasia ai fa'agaio'iga fa'aletagata ma alagaupu a le la i lenei vaitaimi o le la. Talu mai aso anamua, ua pulea e tagata tagata ma le lagi e tusa ai ma upu o le la, e faia ai gaoioiga masani a tagata, ia e eseese uiga i itulagi eseese ma e ese le uiga faaleaganuu.

fesiitaiga taavale

3. Alamanuia Koale

I totonu o le alamanuia koale, e iai fo'i se sao taua o ta'avale e fa'afeiloa'i ai nofoaafi e fa'afefe maualuga le vevela. O si'osi'omaga e maualuga le vevela e tula'i mai ai ni lu'itau ogaoga i le saogalemu o tagata faigaluega, ma o le fa'aogaina o ta'avale fe'avea'i nofoaafi e mafai ona fa'aitiitia ai le a'afia o tagata faigaluega i le vevela. E mafai ona felauaiga mea taua e pei o le koale vave ma stably i siosiomaga vevela maualuga, faʻaleleia atili le gaosiga lelei. E le gata i lea, o le faʻaogaina otometi o le taavale faʻafeiloaʻi nofoaafi e mafai ona faʻaitiitia ai mea sese a tagata i galuega a le aufaigaluega ma faʻamautinoa le saʻo ma le saogalemu o le galuega.

I le faaopoopo atu i pisinisi ua taʻua i luga, o taavale afi faʻafefe maualuga maualuga e fetaui lelei mo le tele o isi taimi e pei o le suauu, alamanuia aerospace, vailaʻau vailaʻau, ma isi. E le gata ina fetaui ma le fetuutuunai i siosiomaga vevela maualuga, ae faʻamautinoa foi le faʻamaoni o manaʻoga saogalemu.

I se aotelega, o taavale faʻafeiloaʻi nofoaafi maualuga maualuga e talafeagai mo le tele o siosiomaga faigaluega ma le maualuga o le vevela o mea e faʻaaogaina, ma o filifiliga sili ia mo le faʻaogaina o mea vevela i soʻo se ituaiga olaga. O lona gafatia maualuga o le amoina, maualuga le vevela ma le saogalemu faʻamautinoa e avea ai ma mea e manaʻomia mo le faʻaogaina i pisinisi eseese, aʻo faʻaleleia le gaosiga lelei ma le saogalemu o pisinisi. E le gata i lea, o le maualuga o le vevela o se tasi lea o aoga aoga o la matou faʻafeiloaʻiga faʻafeiloaʻiga, e mafai ona matou faʻavasegaina se taʻavale faʻafeiloaʻi talafeagai e tusa ai ma lau siosiomaga talosaga ma manaʻoga. O le mea lea, o le filifilia o matou ta'avale fa'afeiloa'iga o le a tu'uina atu ia te oe ni fofo lelei, saogalemu ma mautu fa'aliliu mea.


Taimi meli: Iul-06-2024

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou